Őfelsége Levente Király

Minister Dei, Rex et sacerdos
 
A Király a Magyar Királyság Uralkodója. A Király 1977-ben született és 30 évesen lépett a Magyar Trónra a Jóisten akaratából, megalapítva a Levente Házat, az új Magyar Királyi Uralkodó Dinasztiát.
 
A Király és a Magyar Királyság
 
Őfelsége a Király Magyarország Uralkodója. Őfelsége alkotmányos és abszolút uralkodó, az alkotmányos rend fölött álló személyiség. A királyi parancsokat a Nemzetnek teljesítenie kell, mivel az mindenkor a Nemzet érdeke és annak előrehaladását biztosítja! A Király és a Nemzet szövetségének szimbóluma a Szent Korona és a koronázás. 
 
A Monarchia szerepe
 
A monarchia a legrégebbi kormányzati típus Magyarországon. A monarchiában a király és a királyné, a királyi pár az államfő. Az államfő szuverén. A jogalkotás feladata a Parlamenté, mely Felső- és Alsó Házzal rendelkezik. A Parlament Alsóháza választott parlament, mely biztosítja a demokratikus működést. A Magyar Király rendelkezik politikai és végrehajtói szereppel. A Királynak alkotmányos és reprezentatív szerepei egyaránt vannak, mely több-ezer éves tradíciókra épül. Az állami szerepeken kívül az Uralkodó államfői szerepe a formalitást biztosítja. A Szuverén a középpontba helyezi a nemzeti identitást, egységet és büszkeséget, a stabilitás és kontinuitás tudatát adja; hivatalosan elismeri a sikert és a kiválóságot. Ezen szerepében a Szuverént támogatja a közvetlen családja és rokonsága.
 
A Király és a kormányzat
 
A Király parancsainak teljesítése minden Magyar kötelessége, hiszen azok kiadása a Nemzet felemelkedése érdekében történik. Az ország vezetése a szubszidiaritás elvének megfelelő. A Király a Királyi Kancellárnak - jelenleg excellenciás Dr. Áder János Úrnak - továbbítja a királyi parancsokat. A Királyi Kancellár helyettesíti Őfelségét az Országgyűlés Felsőházában, illetve képviseli az Uralkodót a Magyar Parlament Alsóházában. A Király óhaja kongruens Magyar kormányzat alakulása, mely elősegíti az ország fejlődését, növekedését és gyarapodását!
 
Az Országgyűlés Felsőháza
 
Őfelsége óhaja és királyi parancsa az Országgyűlés Felsőházának létrehozása a Magyar Nemesség tagjaiból!

 

A Király és a törvény
 
A Király és a törvény évszázadokon keresztül egyet jelentett. A Szuverén Uralkodó a törvény forrása. A Szuverén ad megbízatást a legitim kormánynak, az erkölcsös legalitás pedig a legitim kormányzaton keresztül valósul meg. A Király személye az Alkotmány és az Alkotmánybíróság fölött áll, a Király szerepe a törvényhozásban szimbolikus, szükséges esetekben a királyi parancs mérvadó. 
 
A Király és az Egyház
 
A Király az Egyház védelmezője, ez azt jelenti, hogy Őfelségének különleges szerepe van az Egyházban mint Apostoli Királynak. A Király a Jóisten akaratából uralkodik, a Jóisten segedelmével küzd a Nemzet felemelkedéséért! A koronázást a Római Katolikus Pápától kéri Budapesten a Szent István Király Bazilikában! Őfelsége óhaja szerint a papságnak nősülnie kell, mivel a Jóisten a férfit és nőt egymásnak, párnak teremtette; ezért a következő római katolikus pápa nős ember legyen!
 

A modern rendszer az alkotmányos monarchia, kinek feje a király, aki:

 • államfő
 • a nemzet egységét testesíti meg és helyezi középpontba
 • Minden Magyarok Királyaként az egész Világ magyarságát összefogja 
 • a Királyi Család feje
 • a nemesség és a teljes nemzet vezetője 
 • az ország állandó, tartós királyi szimbóluma a Nemzet történelméből táplálkozva és a dicső jövendő felé előremutatva
 • világszerte elismert személy

 

 

 2012.01.01.

 

A Magyar Királyi Család tagjai:

 1. Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király
 2. Ő Királyi Felsége Béla Apakirály
 3. Ő Királyi Felsége Mária Anyakirályné
 4. Ő Királyi Felsége Csongor Herceg
 5. Ő Királyi Felsége Erzsébet Hercegné
 6. Ő Királyi Felsége Rózsa Hercegnő
 7. Zsolt gróf és Maris grófné
 8. László gróf és Kinga grófné,
 9. János gróf és Emília grófné, Krisztián gróf úrfi
 10. Rózsa Mária grófnő és családja
 11. Norbert gróf és családja
 12. Enci grófnő és családja:
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

vissza a címoldalra

A legjobb királyság Európában
Eredmények
További szavazások
 
 


kiralyiudvar.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!