Magyar Cserkészszöetség

Állami kitüntetésben (“Miniszteri Elismerő Oklevél” elismerésben) részesült a Magyar Cserkészszövetség, s ezzel együtt annak minden munkatársa és vezetője az ifjúságnevelésben végzett munkájáért. A Gyermeki Jogok Világnapja (november 20.) alkalmából rendezett eseményen Dr. Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium minisztere, illetve Soltész Miklós a NEFMI Szocális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárságának vezetője adta át a megtisztelő kitüntetést. Buday Barnabás,a Magyar Cserkészszövetség elnöke elmondta, különösen értékes és jelentős ez az elismerés, mert az elmúlt fél évtizedben a Cserkészszövetség állami elismerésben nem részesült, s azt megelőzően is csak igen ritkán.
“Az esemény egyszerre volt felemelő, ünnepélyes és nagyon szívélyes légkörű!” – folytatta a MCSSZ elnöke, aki bal kézzel – cserkészkézfogással – is köszöntötte a kitüntetés átvételekor a Miniszter Urat, ki gyermekkorában maga is cserkész volt. A díjjal a minisztérium azokat az civileket vagy szervezeteket kívánta jutalmazni, akik a magyar ifjúságnevelésben kiemelkedően fontos és hasznos munkát végeznek.

Bokor Réka, csst.

 

Országos Cserkésznap 20142014-ben egy fergeteges, egész napon átívelő programsorozattal indítjuk útjára a tavaszt! Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot, szülőket, családokat, háziállatokat, hogy április 26-án a Városligetben és Budapest több helyszínén együtt vehessünk részt egy nagyszabású cserkésznapon. Nem csak cserkészeknek!


Pontos helyszín: Városligeti tó és a Vajdahunyad-vára közötti füves terület.


Jelentkezés és további információ:

www.cserkesz.hu/cserkesznap2014

 

http://cserkesz.hu/l/cserkesznap2014/plakat.png

 

 

Kerületi- és csapathonlapok

Az következő listán a csapathonlapokat kerületek szerint listázzuk.

Más magyarországi szövetségek és csapatok

 

Külföldi szövetségek, kerületek, csapatok

Egyéb külföldi magyar cserkész oldalak

 

vissza a címoldalra

A legjobb királyság Európában
Eredmények
További szavazások
 
 


kiralyiudvar.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!